Ne tápláld a rákotAz utóbb időben, a rák bebizonyította, hogy félelmetes ellenfelünk, aki minden eszközt felhasznál annak érdekében, hogy mgnyerje az emberek millóival folytatott napi harcát. A rák egyik legerősebb fegyvere azok a hibáink, melyeket táplálkozásunk során követünk el.

A jelen „Ne tápláld a rákot” című könyvben bemutatott információk is alátámasztják, lösszefüggésbe hozva a rák előfordulásának szédítő növekedésével. Egyúttal azonban az étkezés egy megbízható szövetségesük is lehet a rák elleni közdelemben.

Az egészséges táplálkozás helyes elveinek ismerete révén a rákot saját fegyvereivel küzdhetjük le. Az étkezés ellenségből szövetségesünkké tud változni. A NE TÁPLÁLD A RÁKOT című könyvet az alternatív terápiában jártas három szakorvos írta. PavelChirilă – belgyógyász főorvos, MădălinaPopescu – immunológus és klinikai allergológus szakorvos ésCristelaGeorgescu – a PlantBasedNutrition, Cornell University, SUA program végzőse.

Ennek a könyvnek a megvásárlásával új utat nyit meg a rákbetegek számára. A könyv teljes árával a Nera Klinika építését támogatja, mely a korai stádiumban lévő betegek számára rehabilitációs esélyt nyújt.

Tehát a könyv nemcsak a helyes táplálkozáshoz szükséges egészséges alapelveket tartalmazza, hanem a betegséggel való küzdelem konkrét megoldása alkalmazásának igen elismerésre méltó szándékait.