A Clinica Nera nagylelkű terekben és általában az orvosi gyógyuláshoz szükséges teljes adottságokban részesül, különös tekintettel az onkológiai gyógyulásra. A Nera Klinika orvosi gyógyulási kezeléseket fontolgat az onkológiai állapotok kialakulásának javítására a kezdetekkor, az esettől függően és az onkológiai betegségek - például kemoterápia vagy posztoperatív gyógyulás - hatásainak eredményeként.

Az onkológiai orvosi gyógyulás mellett a Fekete Klinikán más gyógyulások is elvégezhetők, különböző betegségeken: gyulladásos és degeneratív reumás betegségek; ortopédiai rendellenességek, különösen műtét után, neurológiai rendellenességek, poszttraumás következmények, például hosszú távú nyílt sebek, törések, elmozdulások, ficamok stb., sportterápia a sportolók képességeinek javítása érdekében.

A Fekete Klinika orvosi gyógyulása figyelembe veszi a kórházi kezelés és a kezelés ciklikus periódusait, hangsúlyt fektetve az egyes állapotok külön kezelésére. Így a Nera Klinika létesítményei teljesek, előnyösek az egyéni osztályokon lévő betegek elhelyezése, vagy ha szükséges, a betegek együtt maradhatnak. rokonával.

A klinika felszerelt konyhával, tárolóhelyekkel, bőséges étkezővel, nappali bárral, ortodox kápolnával, laboratóriumok, rekreációs terek, orvosi rendelő, 50 férőhely fölötti amfiteátrum stb..

Javasoljuk a szabadtéri sétákat is, a Fekete Klinika részesül a több mint 10 hektár udvar, de a Klinikáról kirándulhat a környező területekre, rendkívül festői. A Nera Klinika közvetlen közelében számos turisztikai látványosság található, köztük a Nera-szoros és az azonos nevű Nemzeti Park.

A Nera Klinika ideális hely az orvosi tartózkodáshoz általában a gyógyuláshoz és a test újraszereléséhez a betegség, különösen az onkológiai betegség elleni küzdelemhez.